V červnu tohoto roku jsme dokončili druhou etapu výstavby parkovacího systému na bratislavském letišti, která byla zahájena již v roce 2009, kdy celkem je zde pro cestující k dispozici přes 1000 parkovacích míst, včetně samostatného parkingu pro půjčovny vozidel a speciálních jízdních pruhů pro příjezd vozidel MHD, kdy jejich řidiči se do parkovacího systému přihlašují pomocí bezkontaktní čipové karty, která jim součastně slouží i jako zaměstnanecká karta dopravních podniků.

Celkem je zde nainstalováno 6 automatických pokladen, umožňujících platbu jak v hotovosti, tak i pomocí kreditních karet, kdy s ohledem na toto vybavení, se jedná o jeden ze současně největších projektů na Slovensku.

Další zvláštností tohoto projektu je používání 6 hopperů (zásobníků na mince), což obsluze umožňuje prodloužit intervaly fyzického vybírání hotovosti v jednotlivých automatických pokladnách.

Parkovací systém je zde i dále nastaven tak, aby klientům smluvně vázaných leteckých společností se mohl poskytovat tzv. slevový voucher, který jim po příletu umožní další snížení poplatku za parkování.

Řídící server je dodán v takové konfiguraci, aby v budoucnu bylo možné parkovací systém na letišti dále rozšiřovat.