V březnu tohoto roku jsme podepsali smlouvu na dodávku přístupového systému od společnosti AXESS AG pro ZOO Zlín – Lešná, a to pro nově budovaný druhý vchod.

Součástí nabídky a dodávky jsou jak turnikety pro vstup do ZOO, a to jak v provedení pro běžné návštěvníky, tak i pro maminky s kočárky, případně pro invalidní návštěvníky, tak i celý pokladní systém.

Systém je navržen jako modulární, kdy je předpoklad brzkého připojení jak stávajícího vstupu, tak i případné připojení blízkého parkoviště, kdy návštěvník ZOO by jak pro parkování, tak návštěvu ZOO používal jen jeden lístek s kombinovanou funkcí. Dále je možné do systému připojit i tzv. automatickou pokladnu, která návštěvníkovi umožní, aby si sám vytiskl a následně uhradil příslušnou vstupenku a nemusel stát ve frontě na ruční pokladně. Pokladna mu samozřejmě umí vydat i doklad.

Realizace by měla být provedena nejpozději do začátku července tohoto roku, kdy předpokládáme, že návštěvníci ocení komfort námi dodaného systému a provozovatel zase ocení vysokou spolehlivost dodaného řešení.